Over Eburon

Academische Uitgeverij Eburon verzorgt uitgaven in opdracht van organisaties, promovendi en andere individuele auteurs, en helpt hen bij het beheren en exploiteren van hun eigen werk. U kunt op onze website direct boeken bestellen of een voorstel indienen voor uw uitgave. Lees meer>>

Hoe kan ik een ePub bestand openen?

244597 keer gelezen
ePub bestand openen en lezen

Een ePub ebook/bestand herkent u aan de extensie .epub. Op een PC of Mac kunt u deze bestanden lezen met het gratis programma Adobe Digital Editions. Let wel: sommige ePub ebooks zijn beveiligd met DRM. Wilt u een dergelijk beveiligd ebook lezen, dan moet u eerst uw Adobe Digital Editions programma autoriseren. U moet daartoe een account aanmaken bij Adobe. Doet u dat niet, dan zult u het ebook na de eerste keer openen niet meer kunnen lezen op andere computer/apparaten.

De ePub ebooks die uitgeverij Eburon aanbiedt zijn nooit beschermd met DRM. U kunt deze bestanden dus zonder meer lezen op alle apparaten die overweg kunnen met ePub bestanden. Op een iPhone of iPad kan dat onder meer met iBooks, Bluefire Reader en Stanza. Op een Android toestel kunt u ePub ebooks lezen met het gratis programma Aldiko.

Lukt het na deze instructies nog steeds niet om een ePub ebook te openen, of wilt u een vraag stellen voor uw specifieke tablet, smartphone of e-reader? Kijk dan eens op het forum van eReaders.nl. U vindt hier een zeer enthousiaste groep mensen die zich voor digitaal lezen interesseren en graag een helpende hand bieden!

Trefwoorden: ePub, ePub ebook, openen, lezen
Copyright © 2015 Eburon.nl.