Over Eburon

Academische Uitgeverij Eburon verzorgt uitgaven in opdracht van organisaties, promovendi en andere individuele auteurs, en helpt hen bij het beheren en exploiteren van hun eigen werk. U kunt op onze website direct boeken bestellen of een voorstel indienen voor uw uitgave. Lees meer>>

Hoe lees/open ik een ePub ebook?

140529 keer gelezen
ePub ebook bestanden lezen

Een ePub ebook kan gelezen worden op verschillende apparaten, van computer tot tablet, e-reader en smartphone. Wilt u een ebook op uw computer lezen, dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden.

U kunt ePub ebooks openen met het (gratis te downloaden) programma Adobe Digital Editions. Dit pakket is beschikbaar voor zowel PC als Mac. Alhoewel onze ebooks niet beveiligd zijn met DRM, doet u er toch verstandig aan om een Adobe account aan te maken tijdens de installatie. Want als u later elders ebooks koopt die wel beveiligd zijn, dan worden deze aan uw account gekoppeld.

ePub ebooks kunnen verder gelezen worden op de iPad en iPhone, met apps als iBooks, Bluefire of Stanza. Op Android toestellen kunt u gebruik maken van Aldiko. Afhankelijk van de app kunt u de ebooks synchroniseren door de tablet aan te sluiten op een computer. Het is ook mogelijk om ePub ebooks te importeren in uw Google Play account.

Bekijk ook eens ons aanbod van ebooks in het ePub formaat. Onze ebooks zijn niet beveiligd met Adobe DRM en kunnen derhalve gelezen worden op elke tablet, ereader, smartphone of computer die met ePub bestanden overweg kan.

Lukt het na deze instructies nog steeds niet om een ePub ebook te openen, of wilt u een vraag stellen voor uw specifieke tablet, smartphone of e-reader? Kijk dan eens op het forum van eReaders.nl. U vindt hier een zeer enthousiaste groep mensen die zich voor digitaal lezen interesseren en graag een helpende hand bieden!

Copyright © 2013 Eburon.nl.