Mystica met kromzwaard
Recently published
 • Speelruimte voor ervaring en reflectie
  In het veld van de professionele begeleiding, zoals coaching, training en advisering, wordt steeds meer gebruik gemaakt van allerlei vormen van spel. In dit boek wordt daarom onderzoek gedaan naar de waarde en werking van begeleidingskundige spelvormen. Ook wordt onderzocht over welke vaardigheden de begeleider moet beschikken om effectief gebruik te maken van spel.
  €38.50
  read more...
 • BoekStart maakt baby’s slimmer
  BoekStart is ontwikkeld om ouders te stimuleren om aan hun baby’s voor te lezen. Voorlezen aan baby’s is niet vanzelfsprekend. Veel ouders denken dat je baby’s niet kunt voorlezen, ‘want ze begrijpen toch niet wat je zegt, ze stoppen boekjes liever in hun mond’. Uit de wetenschap komen heel andere geluiden. Vroeg beginnen met praten, zingen en voorlezen is van het grootste belang, anders is de kans groot dat een kind al achterloopt in de taalontwikkeling voordat het naar school gaat.
  €12.50
  read more...
 • Real Faith
  “Faith is… well, for a relationship it takes two and you have to be open for that […] and after that, you are with the two of you. And that’s how it really is,” Ted (60) explains. Leonie (28) adds: “Knowing God and being Christian means much more than just a God far away. You can have a real relationship with God and that makes it much more interesting.”
  €29.95
  read more...
 • Dilemmas of hydropower development in Vietnam
  Hydropower is one of the biggest controversies in Vietnam in recent decades because of its adverse environmental and social consequences, especially negative impacts on displaced people who make way for hydropower dam construction.
  €32.00
  read more...
 • Religie & Samenleving - Jaargang 9 - Nummer 3
  Het CBS over kerkelijke betrokkenheid. Nieuwe spiritualiteit. Het Tweede Vaticaans Concilie.
  €10.00
  read more...
 • Different Strokes for Different Folks
  This book, prepared for the Water, Traffic and Environment Service of the Dutch Rijkswaterstaat, explores the tortuous development of cooperative arrangements in four international river basins: the Rhine, the Scheldt, the Meuse and the Ems.
  €39.50
  read more...
 • Het Brein van farao tot fMRI
  'Het Brein van farao tot fMRI' laat zien hoe de mens steeds op zoek is geweest naar de relatie tussen gedrag en hersenfuncties. Het voegt daarmee een rijk en verhelderend perspectief toe aan grote actuele vragen waarmee we ons geconfronteerd zien. Want hoe meer we begrijpen wat ons drijft en wat ons gedrag bepaalt, hoe meer we voor volkomen nieuwe vragen komen te staan.
  €44.95
  read more...
 • Wie zegt ‘Het is genoeg’ als je zelf niet meer kunt praten? (ebook)
  Praktische gids voor wilsverklaring behandelbeperking en behandelverbod. Het beschrijft wat een wilsverklaring is en waarom u zou kunnen besluiten om voor uzelf een wilsverklaring op te stellen.
  €6.50
  read more...
 • Zorg zonder zorgen
  Een visie op de ouderenzorg in Nederland die nu actueler blijkt dan ooit.
  €24.50
  read more...
 • Stralingsverwarming
  Een gids voor wie wil weten hoe warmte werkt. Een helder overzicht van de wetenschap van verwarming en een overtuigend pleidooi voor betere verwarmingstechnieken.
  €19.95
  read more...
 • Koploperskerstboek
  In het 'Koploperskerstboek' vindt u een bloemlezing van de sprekers die een bijdrage hebben geleverd aan de Collegereeks ‘Koplopers in de Zorg’, onderdeel van het gelijknamige platform. Het doel van het platform ‘Koplopers in de Zorg’ is tweeledig: het verbeteren van de kwalitatieve beeldvorming rond organisaties in de Nederlandse gezondheidszorg en het verbeteren van de kennisdeling tussen bestuurders, managers en zorgprofessionals.
  €4.95
  read more...
 • Samen solliciteren
  Je bent op zoek naar een nieuwe baan. De meeste sollicitanten staan er alleen voor. Toch hoeft dat niet. Trek de stoute schoenen aan! Vraag iemand uit je omgeving om jouw Sollicitatie-Buddy te worden. Dit doe-het-zelf boek is voor hem of haar bestemd. Hierin staan inzichten uit de wetenschap en onze praktijkervaring van de afgelopen 10 jaar.
  €20.00
  read more...
 • Wie zegt ‘Het is genoeg’ als je zelf niet meer kunt praten?
  Praktische gids wilsverklaring behandelbeperking en behandelverbod. Het beschrijft wat een wilsverklaring is en waarom u zou kunnen besluiten om voor uzelf een wilsverklaring op te stellen.
  €12.50
  read more...
 • Woorden weven (pdf)
  Over het vergelijken van belangrijke begrippen in het Nederlands en verwante talen. Verrassende perspectieven op de cultuur en de omgang met de natuur van de Indo-Europeanen.
  €9.95
  read more...
 • Woorden weven (ebook)
  Over het vergelijken van belangrijke begrippen in het Nederlands en verwante talen. Verrassende perspectieven op de cultuur en de omgang met de natuur van de Indo-Europeanen.
  €9.95
  read more...
Auteursblog   Hot
Transities, nieuwe Wmo, bezuinigingen en eigenkracht

Transities, nieuwe Wmo, bezuinigingen en eigenkracht In 2013 verscheen 'Ondernemen in Welzijn', dit boek wordt inmiddels ingezet op verschillende hogescholen. In deze blog is auteur Paul Overvoorde aan het woord.
read more...read more...
Stralingswarmte

Stralingswarmte Februari 2015 verschijnt het boek Stralingsverwarming, een uitermate helder geschreven overzicht van de wetenschap van verwarming. Auteur Kris De Decker geeft in zijn blog een voorproefje van enkele nieuwe vormen van verwarming voor huis en kantoor.
read more...read more...
News
50.000 bezoekers in 2 weken voor nieuw NMM
11 december opende koning Willem-Alexander het nieuwe Nationaal Militair Museum. Vanaf dat moment is het museum een groot succes: in 2 weken telde men al 50.000 bezoekers.
read more...read more...
Nieuwe tijden, anders organiseren best verkochte ebook van 2014
Deel 1 uit de Rijnland-Reeks staat op 1 in de ebook top10 van managementboek.nl.
read more...read more...
Eburon
Newsletter
To get our newsletter please enter your email address in the box below and press 'Subscribe' button.
Copyright © 2013 Eburon.nl.