Over Eburon

Academische Uitgeverij Eburon verzorgt uitgaven in opdracht van organisaties, promovendi en andere individuele auteurs, en helpt hen bij het beheren en exploiteren van hun eigen werk. U kunt op onze website direct boeken bestellen of een voorstel indienen voor uw uitgave. Lees meer>>

Inschrijven
Vul hieronder uw email adres in om om onze nieuwsbrief te ontvangen en klik vervolgens op 'Inschrijven'

Nieuwe startpagina voor promovendi

10778 keer gelezen
Nieuwe startpagina voor promovendi Het welbekende startpagina.nl biedt een overzicht van de meest gebruikte websites van Nederland. Vanaf nu is er ook een startpagina speciaal voor promovendi: proefschrift.startpagina.nl.

Eburon geeft elk jaar veel proefschriften uit. We merken dat promovendi vaak met dezelfde praktische vragen zitten als het gaat om het realiseren van het eindproduct van hun onderzoek, het proefschrift. Daarom hebben we deze nieuwe startpagina in het leven geroepen, die moet gaan dienen als portal voor promovendi die hun proefschrift aan het afronden zijn. De proefschrift startpagina wordt onderhouden door één van onze uitgevers.

Op de proefschrift startpagina staan algemene links over promoveren en over het proefschrift, men kan er alle promotiereglementen terugvinden en er is een overzicht van dissertatieprijzen, digitale repositoria en subsidies. Daarnaast zijn er veel links te vinden naar drukkers, uitgeverijen, tekstbureaus en vormgevers. Tenslotte wordt er een overzicht gegeven van proefschriften die in het nieuws zijn.

Aanvullend hierop is er een prikbord beschikbaar, waar promovendi ervaringen kunnen uitwisselen of vragen kunnen stellen over het promoveren en over het drukken of uitgeven van een proefschrift.

Heeft u tips of suggesties voor websites die niet mogen ontbreken op de proefschrift startpagina, dan kunt u deze doorgeven via dit formulier.


Copyright © 2015 Eburon.nl.