Operational Excellence in de FinanciŽle Dienstverlening

:Tweede druk 2010

Ook verkrijgbaar als digitaal boek

Ä19.95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschrijving
Operational Excellence in de FinanciŽle Dienstverlening is een praktijkboek over het belangrijkste ingrediŽnt van succesvol ondernemen in de financiŽle dienstverlening: het vertrouwen van de klant in de prestaties van de onderneming. Het is de nieuwe betekenis van operational excellence voor de bedrijfstak waarin dit vertrouwen de laatste jaren juist zoveel deuken heeft opgelopen. Om dit vertrouwen te herstellen zullen bedrijven het hoogst bereikbare niveau van betrouwbaarheid van hun dagelijkse prestaties moeten realiseren. Dit boek biedt een vernieuwde kijk op operational excellence waarbij voor het eerst een integrale werkmethode wordt geboden voor het bereiken van dit doel.

Het boek geeft antwoord op de vraag welke veranderingen er nodig zijn in de onderneming om deze uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid te verwezenlijken en op welke manier dit effectief kan worden gerealiseerd. Op alle niveaus van de onderneming worden inzichten en hulpmiddelen geboden vanuit een ruime praktijkervaring in de financiŽle dienstverlening. Gebaseerd op een heldere visie en de zes bouwstenen van operational excellence is een implementatiemethode gebouwd die de medewerkers ruimte en middelen biedt om persoonlijk betrokken te zijn bij en te sturen naar een uniek resultaat voor de klant.

Uitblinken in vertrouwen is geschreven door deskundigen met een ruime ervaring met organisatieverandering vanuit meerdere vakgebieden en rollen. Vanuit hun samenwerking in de OpexGroep werken de auteurs in opdrachten binnen en buiten de financiŽle dienstverlening.

Specificatie
General
Subtitel :
Uitblinken in vertrouwen
Auteur(s) :
Renť Verweijmeren, Rob Hendriks, Bas Verhoeven, Marc Hendriks, Caspar Looijaard
ISBN:
9059721020 / 9789059721029
Jaar :
2006
Pagina's :
86
Uitvoering :
Paperback
Taal :
NL
Reviews
Gemiddelde beoordeling: 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Geef uw mening.

Positieve beoordeling
Peter Wigman (Guest)
helder boek
Het boek is zeer helder van opzet. Het begrip Operational Excellence wordt deze keer niet vanuit een abstract en theoretisch perspectief beschreven, maar uitgelegd met in het achterhoofd de praktijk van een dienstverlenende organisatie. Dat is ook meteen het pluspunt van dit boek.
Copyright © 2013 Eburon.nl.